Centre d’investigació (Barcelona)

Situació: Zona universitària, Les Corts (Barcelona)

Situació

Emplaçament. El projecte busca la relació amb el Parc de Palau Reial i la Diagonal. Per tant, es prioritza l’accés pel carrer Martí i Franques, generant una petita plaça davant l’edifici.

Emplaçament

Planta baixa. Està destinada a la part més pública de l’equipament (auditori, biblioteca i administració).

Planta baixa

Planta tipus. El projecte consta de PB+3. Les tres plantes són aules destinades a la investigació.

Planta tipus

Seccions generals

Seccions

Seccions constructives

Secció constructiva aules

Secció constructiva nucli de comunicacions vertical

Alçats

Alçats

Vista axonomètrica

Axonometric

Vistes exteriors

vista 1

vista 2

vista 3

Vistes interiors

vista aula

vista zona comuna

Estructura

Esquemes estructurals

estructura 2

Amidaments i aproximació al pressupost d’un mòdul d’aules i nucli vertical.

amidaments i pressupost modul aules

amidaments i pressupost modul comunicacio vertical

Projecte presentat públicament el 10 de juny de 2013.

RESUM

Realitzat per Quirze Salichs. Juny de 2013, dins el marc de l’assignatura Projectes VIII en el grup de Félix Solaguren-Beascoa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s